Gezond vooruit kijken! Geen wachtlijsten en zonder verwijsbrief mogelijk
Toon mij de pakkettenOnline afspraak maken

Over ons

Bodyscan.nl is een initiatief van Privatescan B.V.

Privatescan is één van de aanbieders in Nederland op het gebied van preventieve medisch onderzoeken. In Nederland is preventief medisch onderzoek (Total Bodyscan) met behulp van MRI scan en/of CT scan apparatuur niet mogelijk. Voor een gerichte MRI scan of CT scan zijn er bovendien wachtlijsten van soms wel maanden. Daardoor worden behandelingen vaak in een (te) laat stadium begonnen.

Bij Privatescan kan men binnen één week al een Total Bodyscan of een gerichte MRI scan ondergaan. Dankzij exclusieve overeenkomsten met hoog aangeschreven klinieken kunnen zich nu ook Nederlanders middels deze moderne preventief medische checkup methode snel door middel van een Total Bodyscan laten onderzoeken.

Privatescan stelt zeer hoge eisen aan de klinieken waarmee zij samenwerkt. Privatescan werkt dan ook alleen maar samen met de meest vooraanstaande preventie klinieken van Europa, waarin ervaren professoren en doktoren tot je beschikking staan.

Maar een minstens zo belangrijk speerpunt voor Privatescan is de persoonlijke benadering en ondersteuning! Wij zullen je o.a. van begin tot eind persoonlijk begeleiden tijdens het gehele traject van het onderzoek, van intake tot en met de nabespreking …

Privatescan staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr 08153557.

Ervaring scheidsrechter Roelof Luinge met Total Bodyscan van Bodyscan | Heel professioneel!
Roelof Luinge

Scheidsrechter KNVB

Wil je meer informatie of een afspraak?

Vul dan het afspraakformulier in. Wij bellen je binnen 24 uur terug!