Gezond vooruit kijken! Geen wachtlijsten en zonder verwijsbrief mogelijk
Toon mij de pakkettenOnline afspraak maken

Preventie klinieken en artsen

Privatescan stelt hoge eisen aan de artsen, klinieken en apparatuur. Daarom wordt uitsluitend samengewerkt met de meest vooraanstaande preventie klinieken van Europa. In deze klinieken staan ervaren professoren, artsen en doktoren, die tevens nauw verbonden zijn aan de grote medische universiteiten van o.a. Essen, Bochum en Duisburg, geheel tot je beschikking. Hieronder staat een overzicht van de klinieken waarin alle onderzoeken via Privatescan plaatsvinden. In welke kliniek, met welke apparatuur en door welke artsen je wordt onderzocht is met name afhankelijk van het soort onderzoek dat je laat uitvoeren, en de door jou gewenste en nog beschikbaar zijnde locatie.

Kliniek in Düsseldorf
De kliniek in Düsseldorf is onderdeel van het EPC (European Prevention Centre) en daarmee ook speciaal ingericht op preventieve medische onderzoeken.
Kliniek in Nordhorn
Onze kliniek in Nordhorn ligt vlak over de grens in Duitsland zo’n 30 km ten noorden van Hengelo (ov) en is onderdeel van een groot ziekenhuis.
Kliniek in Wesel
Onze kliniek in Wesel ligt vlak over de grens in Duitsland ter hoogte van Nijmegen en is onderdeel van een ziekenhuis.
Kliniek in Essen
Onze kliniek in het Rhein Ruhrgebiet ligt vlak over de grens in Duitsland ter hoogte van Venlo. Deze kliniek is met name gespecialiseerd in PET-CT scan onderzoeken.
Kliniek in Stadtlohn

Het onderzoekscentrum in Stadtlohn maakt deel uit van een ziekenhuis en ligt vlak over de grens met Duitsland ter hoogte van Winterswijk. De kliniek beschikt over de nieuwste MRI en CT apparatuur van GE. Naast preventief en gericht onderzoek kunnen in deze kliniek ook diverse behandelingen worden uitgevoerd.

Kliniek in Stadtlohn

In Hengelo staat het hoofdkantoor.
Adam Smithstraat 39
7559 SW Hengelo (O)
Nederland

Apparatuur

Dankzij het privé karakter van de klinieken en het feit dat deze klinieken nauw verbonden zijn aan grote medische universiteiten worden machines iedere twee tot drie jaar al vervangen door de nieuwste apparaten. Zo beschikt Privatescan bijvoorbeeld over diverse MRI scanners, waaronder de ultramoderne 3.0 tesla machine en ook een open MRI waarin mensen met obesitas en overgewicht alsook mensen met claustrofobie kunnen worden onderzocht.
Ook de CT scanners zijn voorzien van de laatste software en “Low Dose” röntgentechnieken.

Medici

Onze ervaren professoren en doktoren zijn nauw verbonden aan vooraanstaande medische universiteiten.

Wil je meer informatie of een afspraak?

Vul dan het afspraakformulier in. Wij bellen je binnen 24 uur terug!