Gezond vooruit kijken! Geen wachtlijsten en zonder verwijsbrief mogelijk
Toon mij de pakkettenOnline afspraak maken

Ex-Dolly Dot Patty Zomer ondergaat Total Bodyscan

JE WILT TOCH OOK WETEN HOE HET VAN BINNEN IS?

In deze uitgave is Patty Zomer aan het woord, ex-Dolly Dot, chef de mode van de Beaumonde en stylingcoach van onder andere Angela Groothuizen, is een vrouw met dynamiek en een druk leven. Graag wilde zij onder de MRI Scan van Privatescan. In het verleden heeft zij samen met de Dolly Dots in 1989 een auto-ongeluk gehad. Met name Patty liep hier nek/rugletsel op en nu vele jaren later merkt zij dat deze af en toe weer de kop op steken. Afgelopen jaar heeft Patty een nieuwe heup gekregen. Haar oude heup was totaal versleten. “Ik heb een zogenoemde sportheup gekregen die een heel leven lang meegaat. Ik ben er nu heel blij mee, maar ik heb wel te lang doorgelopen met de oude heup. Ook ik ben een soort slachtoffer geworden van ons medisch systeem, daardoor had ik mijn nieuwe heup al veel sneller kunnen krijgen. Het ouder worden betekent ook vaak kwaaltjes en je hoort zo vaak in je omgeving dat er mensen geveld worden door allerlei ziektes. Daarom kies ik voor een Total Bodyscan bij Privatescan. Je wilt toch weten hoe het van binnen is!”

Het onderzoek van Patty vindt plaats in de ALTA-Kliniek in Gütersloh. “Ik ben totaal niet zenuwachtig geweest vannacht en onderweg hierheen. Natuurlijk schiet het wel door je hoofd van ‘als ze maar niets vinden’, maar eigenlijk vertrouw ik op mijn onderbuikgevoel dat het wel goed zit. Ik ben gewoon benieuwd hoe het van binnen is, mede ook door mijn slijtage. Preventief onderzoek vind ik heel belangrijk. Hoe is het van binnen met mij!? Want aan de buitenkant geven we zoveel uit aan verzorgingsproducten- en behandelingen, dus waarom niet investeren in de binnenkant?

Het is een ieders goed recht om geen Total Bodyscan te willen doen, maar ik wil mijn kop niet in het zand steken. Ik wil realistisch in het leven staan en daarom ben ik blij dat ik gekozen heb voor een Total Bodyscan van Privatescan, want als er wel wat is, ben je er toch op tijd bij!”

Het onderzoek van Patty volgt gedurende de ochtend, pas in de MRI Scan merkt Patty dat ze zich erg bewust werd van het feit dat ze straks zal weten hoe het van binnen is. “Dat is een aparte gewaarwording, via een spiegel kon ik jullie precies zien staan achter het glas, en dan gaat echt de gedachte even door je hoofd, zij zien jou nu al van binnen …”

Zoals het onderbuikgevoel van Patty al zei zit het van binnen wel goed. Haar nieuwe heup is duidelijk zichtbaar op het scherm. Daaronder zien we een ‘verloop’ in haar ader, dit moet Patty in de gaten houden, want als de ader te dun wordt, stroomt er moeilijk bloed doorheen en met een zogenoemde bypass kun je dit verhelpen. Ook is er een blauw puntje op haar been. “Tijdens onze laatste concerten heb ik eens gekrabd aan dit plekje en toen zat ik onder het bloed. Ik heb dit toen met tape en toiletpapier zelf verbonden. Af en toe gaat dit nog open, dus ook hiervoor ga ik nu echt naar mijn huisarts, helemaal omdat ik mijn ader nu zelf van binnen heb gezien. Dat is nu toch voor mij een stok achter de deur om naar de dokter te gaan.”

Klik hier voor het complete artikel in pdf formaat.

Wilt u meer informatie of een afspraak? Vul dan het afspraakformulier in. Wij bellen u binnen 24 uur terug!