Gezond vooruit kijken! Geen wachtlijsten en zonder verwijsbrief mogelijk
Toon mij de pakkettenOnline afspraak maken

Dolly Dot Esther Oosterbeek opgelucht na Total Bodyscan van Privatescan

20 juni 2010

total-bodyscan-esther-oosterbeek-artsNa mijn hersenbloeding in 2005, waar ik gelukkig ongeschonden uit ben gekomen, weet ik als geen ander hoe kwetsbaar het lichaam is. Ook al leef je gezond en voel je je goed, er kan je altijd plotseling iets overkomen. Mede door die gedachte raakte ik langzaam het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Ook de zeer onverwachte diagnose van Longkanker bij Ria Brieffies, die altijd heel gezond leefde, was voor mij een eye opener om eens stil te blijven staan bij mijn eigen gezondheid.

Ondanks mijn jaarlijkse controle in het ziekenhuis vanwege de eerdere hersenbloeding, is het heel prettig en erg geruststellend om te weten hoe de rest van mijn lichaam er voorstaat. Voor mij is het dan ook zeker geen overbodige luxe gebleken om eens Total Bodyscan bij Privatescan in Gütersloh te ondergaan. Het voordeel van zo’n uitgebreide checkup met behulp van onder andere een heel uitgebreide MRI scan van mijn hele lichaam is dat als er iets schuil gaat in je lichaam of als er iets mis is, er een grote kans bestaat dat je er op tijd bij bent. Gelukkig bleek ik supergezond en dat geeft mij enorme rust, dat had ik echt nodig om te weten. Ik ben geweldig geholpen door privatescan en haar artsen team. Ik kreeg vooraf goede informatie over de onderzoeken, een prima begeleiding van Carolien, duidelijke uitleg voor, tijdens de onderzoeken en bij het bekijken van de beelden.Een super eigen relaxruimte om eventueel tussen de onderzoeken door tot rust te komen. Nogmaals, ik ben erg gerust gesteld en een heel gelukkig mens. Ik kan dan ook iedereen aanraden om dit vanaf je veertigste eens te doen. Die Duizend Euro is natuurlijk best veel geld maar zeker geen onoverkomelijk bedrag. Ik heb het er graag voor over gehad en ga dit over een jaartje of 5 zeker nog eens herhalen.

BEDANKT!

Liefs Esther Oosterbeek

(Enkele weken na het onderzoek van Esther Oosterbeek is Ria Brieffies op 21 juli plotseling aan de gevolgen van haar ziekte overleden. Privatescan en haar medewerkers wensen haar familie, vrienden en Esther Oosterbeek sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.)

Wilt u meer informatie of een afspraak? Vul dan het afspraakformulier in. Wij bellen u binnen 24 uur terug!