Gezond vooruit kijken! Geen wachtlijsten en zonder verwijsbrief mogelijk
Toon mij de pakkettenOnline afspraak maken

Ervaringen met Total Bodyscan

Steeds meer Nederlanders hebben zich preventief laten onderzoeken door het ondergaan van een Total Bodyscan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Inmiddels behoort deze check-up tot de meest gekozen preventief medische onderzoeken van Nederland. Veelal mailen onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! Verder naar beneden lees je van een aantal cliënten hoe zij hun onderzoeken bij Privatescan hebben ervaren.

Total Bodyscan kliniek bezocht door NOS

Het NOS journaal heeft een kliniek van Privatescan bezocht, waarin preventieve Total Body Scans worden uitgevoerd. Wij hebben op onze website fragmenten van 2 berichten geplaatst, die zijn uitgezonden op Radio 1:

Reportage van Marcel Oost

(fragment duurt 5 minuten)

Interview met de heer J. Enkelaar

(fragment duurt 5 minuten)

Ervaringsverhalen Total Bodyscan

Ervaring volkszangeres Ria Valk met Total Bodyscan van Bodyscan

total-bodyscan-ria-valk-arts

Mijn buurvrouw Eline kent Frank Hefti, de eigenaar van Privatescan, persoonlijk goed en zij heeft ervoor gezorgd dat ik dit heb kunnen doen! Omdat ik met mijn jubileum veel op tv ben geweest en ook ‘live’, kon ik te pas en te onpas zeggen dat iedereen zo’n scan moet doen bij Privatescan. Het geeft je zo’n rust …

Leest u via de volgende link het uitgebreide artikel over de ervaringen de Total Bodyscan van Ria Valk in Dito Magazine.

Maria Mulders : gelukkig zijn we geweest.

Op vrijdag 11 januari 2013 hebben mijn man en ik, na lang te hebben getwijfeld, een bodyscan laten doen. We zijn geweest in Stadtlohn. We werden netjes ontvangen door een meisje wat nederlands spreekt en zij bleef ook steeds alles goed uitleggen.
De onderzoeken verliepen vlot en er werd ook steeds weer alles goed uitgelegd. Koffie, thee, fris en broodjes zoveel als je wilt. Je krijgt gelijk de uitslag en je krijgt hem schriftelijk thuis. Ik vond het eerst een akelig idee om een bodyscan te laten maken maar ben blij dat ik gegaan ben. Het is niet goedkoop maar het is, in mijn geval, zeker de moeite geweest. Heb geen klachten, dacht ook dat er niks aan de hand was, maar zit a.s. maandag al bij een specialist. gelukkig. Ik denk dat wij zeker nog eens teruggaan.

Cor : Perfecte klantbehandeling

Vrijdag 11 januari in Stadtlohn geweest voor een TBS. Zeer vriendelijk ontvangen door een Nederlandse dame met koffie en broodjes. Behandeling gedurende de dag onnederlands. Snel, alles gericht op service en klantvriendelijk. De eerste diagnose werd meteen gesteld door een radioloog en het eindgesprek vond plaats met de Chef arts en een nederlandse cardioloog. In Nederland ben je al blij om soms een arts te zien, laat staan de Chef arts. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van Privatescan, en wel als preventieve maatregel voor een check up alswel voor het goede gevoel wat je overhoudt aan een dergelijke behandeling.

Ben Kamp : Total Bodyscan, "De APK voor lichaam"

Ik ben zéér tevreden over “PrivateScan”. Op zondag 18 november info gevraagd over de Total Bodyscan bij PrivateScan. Op maandag 19 november ben ik gebeld en heb uitvoerige uitleg gekregen. Direct een afspraak gemaakt voor de TBS + het grote bloedonderzoek, op maandag 26 november (13.30 uur) in de Privatpraxis te Gütersloh (D). Aangekomen in de kliniek zéér prettig ontvangen door de Nederlands sprekende Cindy (gastvrouw/vertaalster en begeleidster deze dag) Je krijgt gelijk een privé kamer toegewezen voor omkleden en ontspanning. Direct volgt de bloed en urine afname voor het laboratorium onderzoek. Daarna werd ons, hoe kan het ook anders een “broodje gezond” en een heerlijke kop koffie aangeboden (was ik aan toe, vanaf 09.00 uur nuchter) Na een voorgesprek met de arts volgt de MRI-Scan. De MRI-scan duurt relatief lang, maar na een paar minuten ben je er aan gewend, je mag niet in slaap vallen omdat er enkele adem opdrachten uitgevoerd moeten worden. De uitslag van de MRI-Scan wordt direct na afloop met de arts besproken m.b.v. de beelden. Hierna volgt het Cardio onderzoek, middels Echo (uitgevoerd door de Cardioloog) worden de bloedvaten en het hart bekeken en beoordeeld, hierna volgt de zgn. fietstest, onder belasting wordt bekeken hoe het hart/je lichaam hierop reageert. Dan rest nog de “Longfunctie” test. De resultaten worden gelijk besproken met de Cardioloog. Ik heb deze dag niet als belastend ervaren en ben blij dat ik de TBS via PrivateScan heb laten doen. (ik vergelijk het maar met een APK bij auto’s) Ik ken nu mijn gezondheid status, heb verschillende waardevolle adviezen voor verbetering gekregen (ook over medicatie gebruik). De schriftelijke rapportage van de onderzoeken reeds op 4 december via “PrivateScan” per e-mail ontvangen. De Total Bodyscan zal ik over een paar jaar zeker herhalen. Het geeft rust en zekerheid.

Krijgsman : De Bodyscan is zeker een aanrader

Na veel hierover te hebben gelezen en zowel voorstanders als tegenstanders te hebben gesproken, had ik besloten om een Bodyscan uit te laten voeren. Uiteindelijk bleef als nadeel alleen maar over dat het tijd en geld zou kosten met als minimale bonus dat je een mooi raport krijgt over je gezondheid (welliswaar een moment opname maar toch). Het enige minpunt van de dag was dat de instructies tot de ingang van de kliniek niet goed aangekomen waren. Na een kleine speurtocht door het ziekenhuis vonden we de Privatescan kliniek.

Daar aangekomen verliep alles uitstekend. Goede ontvangst en keurige, doeltreffende, begeleiding. Professionele artsen en er wordt goed de tijd voor je vrij gemaakt. Enkele uren na ontvangst is duidelijk dat alles in orde is. Je krijgt alle beelden te zien en elke test wordt uitvoerig besproken. Er volgden enkele persoonlijke adviezen en opgelucht genoten wij nog van een prachtige nazomer dag in Nordhorn. Het digitale MRI-rapport, dat je direct op CD rom mee krijgt, is helaas alleen op Windows te lezen. Hier heb ik persoonlijk dus niet veel aan. Gelukkig zijn alle andere rapporten gewoon in PDF en worden ook nog eens per post verzonden. Deze dag is erg bevallen en gezien mijn verleden (kanker op jonge leeftijd gehad) zal ik deze test vaker laten uitvoeren. Het is een uitstekend hulpmiddel om je te wijzen op (aankomende) problemen. Alle twijfel die ik vooraf had zijn weg en hebben plaats gemaakt voor optimisme over deze effeciente aanpak.

Mevr. v/d Noort : Kennis en vaardigheid was goed tijdens Total Bodyscan

Het telefonisch voorgesprek met Privatescan was erg goed. Er werd de tijd genomen en het verwachtingspatroon werd besproken. Ook de kennis en vaardigheid was geruststellend en goed. De begeleiding in de kliniek is prettig en goed. De faciliteiten zijn super en sluiten goed op elkaar aan, waardoor alles soepel verloopt. De Total Bodyscan onderzoeken gingen erg goed, het was persoonlijk, duidelijk en kundig. De uitleg was zeer goed en wordt in alle rust gedaan. De resultaten werden duidelijk uitgelegd en grondig besproken. Al met al een goed gevoel.

Frank Mulders : Na de Total Bodyscan onderzoeken weer tevreden naar huis

Op weg naar de kliniek, betrapte ik mezelf dat ik geen stress had. Het voelde allemaal goed. Ik ben zeer vriendelijk ontvangen. Men probeert je zoveel mogelijk in het Nederlands te woord te staan. De Bodyscan viel reuze mee (ondanks mijn claustro). De MRI beelden worden meteen erna besproken (prachtig). Bij mij was alles goed. Ik had om een extra heup onderzoek gevraagd. Inderdaad slijtage. In oktober 2012 mijn laatste 1/2 marathon om niet de problemen over 15 jaar op te zoeken. Na de scan even relaxen, broodjes, koffie en een jus d’orange. Het hartonderzoek was duidelijk en goed uitgelegd. De onderzoeken waren allen overzichtelijk, helder uitgelegd en ik vond het leuk dat ik de beelden mee naar huis mag nemen. Na alles gehad te hebben weer tevreden naar huis. Een aanrader!

H.Buis : Total Bodyscan in Wesel is meegevallen

Ik heb de MRI Total Bodyscan plus kardio met bloedwaarde gedaan in Wesel wat een regulier ziekenhuis is. De taal is redelijk meegevallen. Er waren geen zwaarwegende afwijkingen gevonden behalve dat mijn chloresterol (het slechte) tegen de boven grenswaarde lag. Wat mijn slechte conditie verklaarde.

mw mr. J.H. Schaap : Advocaat pleit voor Total Bodyscan

Als groot voorstander van een preventieve ‘APK-keuring‘ voor mensen onderging ik 29 mei jl. in de privé-kliniek in Gütersloh een Total Bodyscan en koos tevens voor een uitgebreid bloedonderzoek (op 30 punten), waardoor ik 4 uur vantevoren niet mocht eten. Van begin tot eind ben ik als gast en niet als ‘patient’ behandeld; kreeg een eigen, prettig ingerichte kamer tot mijn beschikking en na het afnemen van bloed onmiddellijk ‘broodjes gezond’ en koffie. Voor tijdens de MRI scan mocht ik muziek uitzoeken, die echter door de geluiden van het apparaat werd overstemd. De aanwijzingen (adem vast houden enz.) werden in het Nederlands gegeven. Het onderzoek was totaal niet bezwarend, wat tevens geldt voor de hart- en longenonderzoeken.

Ter plekke werden de resultaten door de artsen reeds meegedeeld en een schriftelijk verslag ontving ik enige dagen later. Tevens kreeg ik ter plekke een cd-rom met de resultaten mee. Dit alles en de bijzonder vriendelijke benadering door de medische specialisten en hun staf maken dat ik hier over een paar jaar zeker terug zal komen, tenzij deze scan tegen die tijd eindelijk in Nederland kan plaats vinden!

Hans Wiegerink en Daniela Dekens : De Total Bodyscan is super

Wij zijn zeer tevreden over zowel ontvangst als behandelingen bij de Total Bodyscan, de zeer kundige artsen konden ook zeer goed de diagnose stellen! We hebben al enkele kennisen van ons het adres gegeven want veel mensen durven niet en hebben net dat ene zetje nodig om de stap te maken! We durven iedereen door te sturen.

Lees meer ervaringen of plaats je eigen ervaring in het gastenboek van Privatescan.

Wil je meer informatie of een afspraak?

Vul dan het afspraakformulier in. Wij bellen je binnen 24 uur terug!