Total Bodyscan Overzicht en Prijzen

Gezond vooruit kijken! Info: 074 - 255 26 80 (24/7)

Afspraak maken voor Total Bodyscan

Ervaring preventief medisch onderzoek

Ervaring scheidsrechter Roelof Luinge met Total Bodyscan van Bodyscan | Heel professioneel!

Total Bodyscan overzicht en prijzen

Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende Total Bodyscan pakketten en prijzen. Onze coordinatoren bepalen samen met u en op basis van uw wensen, eisen, eventuele klachten en mogelijk aanwezige familiaire belastingen welk programma voor u het meest geschikt is.

         

Pakket inhoud en tarieven

Herfstactie: korting op alle Total Bodyscan pakketten.  Total Bodyscan Pakketten

Economy

Comfort

Royal 

First
Echografie onderzoeken (alternatief Total Body Scan MRI scans)
       
       
       
       
Cardiologiepakket Extra
       
       
       
MRI scan Total Bodyscan
       
       
       
       
       
       
       
       
CT scan hart en longen > 45 jr * medische acceptatie benodigd        
    > 45 jr > 45 jr
    optie > 45 jr optie > 45 jr
Aanvullende Total Bodyscan onderzoeken        
klein  optie    
       
       
  optie optie optie
  optie optie optie

Wilt u meer informatie of een afspraak? Vul dan het afspraak formulier in. Wij bellen u binnen 24 uur terug! Of belt u ons: 074- 255 26 80

Van € 695,- voor € 495,- Van € 990,- voor € 845,- Van € 1.390,- voor € 1.245,- Van € 2.090,- voor € 1.945,-
  Advies nodig of afspraak maken?

 

* Cardiologie onderzoeken

Standaard wordt in het Royal en First Total Bodyscan pakket van Privatescan het Cardiologiepakket Extra uitgevoerd. Bent u ouder dan 45 jaar? Dan kunt u onder voorwaarde van medische acceptatie door een Privatescan arts een CT scan van uw hart (calcium score) laten uitvoeren, in plaats van het Cardiologiepakket Extra. De CT scan van het hart geeft echter geen informatie over de hartfunctie. Het is daarom raadzaam om beide hart screening programma's te laten uitvoeren. Indien de CT scan van het hart niet al standaard is opgenomen in het Privatescan Total Body Scan pakket van uw keuze, kunt u deze tegen meerprijs bij boeken. Met een CT scan van het hart kan de cardioloog van Privatescan uw risico op het krijgen van een hartinfarct in de komende 5 á 10 jaren berekenen.

** Laboratorium onderzoek

Middels een uitgebreid Laboratoriumonderzoek (niet standaard in economy, comfort en Royal total bodyscan pakket) kunnen de functies gemeten worden van uw belangrijke organen zoals uw nieren, hart, schildklier, lever, alvleesklier etc. Deze functies kunnen niet door middel van een MRI scan of CT scan worden gemeten. Het is daarom raadzaam, voor de volledigheid van uw preventief medische Total Bodyscan onderzoek, een uitgebreid Laboratoriumonderzoek à €199,= bij te boeken.


*** Maagonderzoek en darmonderzoek via endoscopie

Bewegende organen zoals uw maag, slokdarm, darm en de longen kunnen in een MRI scan niet inwendig worden beoordeeld. Dit kan alleen met een CT scan of in het geval van uw maag en darmkanaal met een endoscopie. Maagonderzoek en Darmonderzoek om preventief medische redenen wordt geadviseerd te doen vanaf de leeftijd van 50 jaar. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat maagkanker en darmkanker het meest tot ontwikkeling komen vanaf deze leeftijd. Darmkanker is één van de meest voorkomende vormen van kanker echter ook goed te behandelen indien het in een vroeg stadium wordt ontdekt.


Total Body Scan in Nederland, België of Duitsland?

De interesse in een Total Body Scan is nog steeds groeiende. Helaas is de Total Body Scan in Nederland en België (nog) niet toegestaan. In veel andere landen binnen Europa, zoals in Duitsland, is dit wel toegestaan. Privatescan heeft dan ook vlak over de grens in Duitsland diverse klinieken, waar u, in tegenstelling tot Nederland en België, wel terecht kunt voor een total body scan of ander gericht preventief medisch onderzoek met behulp van bijvoorbeeld een MRI scan, CT scan of PET/CT scan.

 

Alle vermelde prijzen zijn netto en exclusief coördinatie en bemiddelingskosten.