Medici, apparatuur, klinieken Duitsland

Gezond vooruit kijken! Info: 074 - 255 26 80 (24/7)

Ervaring preventief medisch onderzoek

Ervaring Dolly Dot Esther Oosterbeek met Total Bodyscan van Bodyscan | Opgelucht na onderzoek

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Maak nu online een afspraak

Preventie klinieken en artsen

Privatescan stelt hoge eisen aan de artsen, klinieken en apparatuur. Daarom wordt uitsluitend samengewerkt met de meest vooraanstaande preventie klinieken van Europa. In deze klinieken staan ervaren professoren, artsen en doktoren, die tevens nauw verbonden zijn aan de grote medische universiteiten van o.a. Essen, Bochum en Duisburg, geheel tot uw beschikking. Hieronder staat een overzicht van de klinieken waarin alle onderzoeken via Privatescan plaatsvinden. In welke kliniek, met welke apparatuur en door welke artsen u wordt onderzocht is met name afhankelijk van het soort onderzoek dat u laat uitvoeren, en de door u gewenste en nog beschikbaar zijnde locatie.

Bodyscan kliniek Düsseldorf De kliniek in Düsseldorf is onderdeel van het EPC (European Prevention Centre) en daarmee ook speciaal ingericht op preventieve medische onderzoeken.

Bodyscan kliniek Nordhorn Onze kliniek in Nordhorn ligt vlak over de grens in Duitsland zo'n 30 km ten noorden van Hengelo (ov) en is onderdeel van een groot ziekenhuis.

Bodyscan kliniek Wesel Onze kliniek in Wesel ligt vlak over de grens in Duitsland ter hoogte van Nijmegen en is onderdeel van een ziekenhuis.

Bodyscan kliniek Rhein Ruhrgebiet Onze kliniek in het Rhein Ruhrgebiet ligt vlak over de grens in Duitsland ter hoogte van Venlo. Deze kliniek is met name gespecialiseerd in PET-CT scan onderzoeken.

Maria-Hilf-Krankenhaus-Stadtlohn-small Het onderzoekscentrum in Stadtlohn maakt deel uit van een ziekenhuis en ligt vlak over de grens met Duitsland ter hoogte van Lenteswijk. De kliniek beschikt over de nieuwste MRI en CT apparatuur van GE. Naast preventief en gericht onderzoek kunnen in deze kliniek ook diverse behandelingen worden uitgevoerd.

 

Apparatuur

Dankzij het privé karakter van de klinieken en het feit dat deze klinieken nauw verbonden zijn aan grote medische universiteiten worden machines iedere twee tot drie jaar al vervangen door de nieuwste apparaten. Zo beschikt Privatescan bijvoorbeeld over diverse MRI scanners, waaronder de ultramoderne 3.0 tesla machine en ook een open MRI waarin mensen met obesitas en overgewicht alsook mensen met claustrofobie kunnen worden onderzocht.
Ook de CT scanners zijn voorzien van de laatste software en "Low Dose" röntgentechnieken.
 

Medici

Onze ervaren professoren en doktoren zijn nauw verbonden aan vooraanstaande medische universiteiten.
 

Lees meer over de klinieken, apparatuur en medici van Privatescan.